rosé goud collectie

chic. metallic. helemaal mee met de laatste mode. een fusie van rosé gouden en koperen tinten, met strakke geometrische patronen en een metallic finish. deze luxueuze limited edition voegt een extra dimensie toe aan je schoonmaak en aan je interieur.

s choonmaakproduct of interieuraccessoire? de grenzen vervagen. onze rosé gouden limited edition is een nieuwe mijlpaal binnen de trend van metallic. rosé goud zorgt voor een vleugje luxe en een verrassende toevoeging in elk interieur. geef toe, het brengt de fashionista in ons naar boven.

helemaal hip en trendy in 2018 zijn natuurlijke materialen zoals steen, graniet en donker hout. door rosé gouden accenten aan deze mix toe te voegen (denk aan: salontafel, lamp of fotolijst) creëer je meteen een luxe afwerking voor elke kamer. weersta wel de verleiding om te ver te gaan. too much is too much en less can be more.

rosé goud is perfect voor elke kamer, van keuken tot dressoir, van badkamer tot boudoir. het brengt een warme, onverwachte gloed die met bijna alle kleuren en designs matcht.

maak een statement met één pronkstuk zoals een lamp of bijzettafeltje dat zegt “hé, kijk naar mij” of kies voor verrassende afwerkingen zoals plantpotten, een cocktailshaker, of zelfs een toiletborstel. jahoor, zelfs de kleinste kamer in het huis verdient een een groots accessoire.

je interieur moet je een goed gevoel geven. en niets zegt “je ne sais quoi” zoals rosé goud. dus personaliseer jouw huis met schitterende accessoires en geniet van de warme metalen gloed van rosé goud.

rosé goud zorgt voor een vleugje luxe en een verrassende toevoeging in elk interieur.

de collectie

2. allesreiniger

clean like a queen. bereik het schoonste schoon met plantaardige ingrediënten die enkel een schitterend gevoel van voldoening achterlaten.

meer info

1. gel handzeep

haute couture voor je handen. hou ze schoon + zacht en laat ze ruiken als ‘oh-la-la’.

4. schuimende handzeep

deze niet-chemische, schuimende heerlijkheid is een must-have, en het parfum met zoete pomelo is een echte must-smell.

3. afwasmiddel

alleen de best-geklede gootstenen zullen dit afwasmiddel dragen. deze formule met ingrediënten van natuurlijke oorsprong is klaar om komaf te maken met vet + etensresten zonder er minder goed uit te zien.

meer info

te verkrijgen bij