- COLOUR YOUR HOME -

wij houden van puntige penselen en kleurrijke kleuren. niemand minder dan Johanna Basford, koningin van de kleurboeken, vervoegde ons op missie om kleur in elk huis te krijgen.

uit drie prachtige designs van haar hand hebben method fans één favoriet mogen kiezen, waaraan de method designers vervolgens krachtige kleuren toevoegden om de tekening tot leven te brengen. resultaat: een wondermooi ontwerp dat kleur én design in huis brengt en een fraai plekje verdient op het aanrecht versus het keukenkastje.

net als alle andere method producten rekent deze limited edition dan ook efficiënt af met vette borden, vieze werkbladen en plakkerige handen, zónder gebruik van chemische troep of dierproeven.

- DE COLLECTIE -

HET PARFUM

kleur en geur staan voorop in deze bijzondere samenwerking. de aanlokkelijke geur weerspiegelt Johanna’s creatie op een subtiele manier. open de fles en waan je midden in een tuin vol geuren van verse koriander, perzik, pioenrozen en magnolia. Je zou bijna vergeten dat je het niet op je hals moet spuiten maar op het keukenblad of in het afwaswater.

DE SAMENWERKING

we houden ervan om prachtige, verrassende, limited editions te lanceren. de “hummingbird garden” collectie is de ultieme combinatie van Johanna’s zwart-wit tekening en het bonte method-kleurenpallet. als we het duurzaamheid met schoonheid kunnen combineren, staan we op de eerste rij.

HET DESIGN

“net als ik, wil method de wereld gelukkiger en kleurrijker maken. ik gebruikte method producten lang voordat de samenwerking tot stand kwam en heb altijd genoten van het feit dat ze goed werken, goed doen voor de planeet, en er prachtig uitzien. het is spannend om mijn ontwerpen op een nieuwe manier tot leven te zien komen en om mensen te helpen hun huis kleurrijker te maken.” Johanna Basford.

DE WEDSTRIJD

pennen en penselen in de aanslag! je kan nooit genoeg kleur in huis hebben – dus wij geven graag wat leuke prijzen weg. Johanna vertelt hier hoe je kan deelnemen op Instagram. #JBmethod

- INSPIRATIE -

neem een kijkje op onze Instagram pagina

- PENNEN EN PENSELEN IN DE AANSLAG -

haal de kunstenaar in jou naar boven! je kan nooit genoeg kleur in huis hebben – dus wij geven graag wat leuke prijzen weg.

hier legt Johanna uit hoe je kan deelnemen via Instagram. #JBmethod

VOER JOUW CODE IN